Vieires amb salsa de vi blanc i gambes

Ingredients
- Vieires - 12 unitats
- Gamba vermella - 12 unitats
- Carbassó - 1 unitat
- All
- Julivert
- Per la salsa
- Vi blanc
- Crema de llet
- Orenga
- Brou de peix
- Ceba - 1 unitat grossa
- Maicena - 15 grams
Instructions
Guarnició
- Primer de tot preparem els spaghettis de carbassó. Es poden comprar ja tallats o bé es poden fer amb un ratllador especial.
- Agafem els spaghetti de carbassó i els passem pel wok amb all i julivert.
- Reservem.
Salsa de vi blanc
- Fregim la ceba molt a poc a poc fins que quedi ben daurada.
- A continuació tirem el vi blanc i ho deixem reduïr. Després afegim la maicena i ho deixem un parell de minuts.
- Afegim la crema de llet i el brou de peix i ho bullim durant uns 5 minuts.
- A continuació hi afegim julivert ben picadet i ho rectifiquem de sal.
Muntatge del plat
Agafem les vieires i les passem per la paella . Afegim pebre i sal maldon.
Posem les gambes al forn ben calent amb un raig d'oli i un raig de cava. Ho deixem coure durant uns 10 minuts.
Ja podem passar a montar el plat. Posem la salsa de vi blanc, els spaghetti, les vieires i les gambes. Servir ben calent.
Deixa un comentari