Vieires amb salsa de vi blanc i gambes

Vieires amb salsa de vi blanc i gambes

By 10 de desembre de 2017

Ingredients

Instructions

Guarnició

  1. Primer de tot preparem els spaghettis de carbassó. Es poden comprar ja tallats o bé es poden fer amb un ratllador especial.
  2. Agafem els spaghetti de carbassó i els passem pel wok amb all i julivert.
  3. Reservem.

Salsa de vi blanc

  1. Fregim la ceba molt a poc a poc fins que quedi ben daurada.
  2. A continuació tirem  el vi blanc i ho deixem reduïr. Després afegim la maicena i ho deixem un parell de minuts.
  3. Afegim la crema de llet i el brou de peix i ho bullim durant  uns 5 minuts.
  4. A continuació hi afegim julivert ben picadet i ho rectifiquem de sal.

Muntatge del plat

Agafem les vieires i les passem per la paella . Afegim pebre i sal maldon.

Posem les gambes al forn ben calent  amb un raig d'oli i un raig de cava. Ho deixem coure durant uns 10 minuts.

Ja podem passar a montar el plat. Posem la salsa de vi blanc, els spaghetti, les vieires i les gambes. Servir ben calent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>