Turró de massapà i pinyons

Aquest turró típic de Nadal, anomenat Turró de Cadis, és una postre molt completa i ens deixa ben atipats després de l'àpat de Nadal.
Ingredients
- Farina d'ametlla - 200 grams
- sucre - 150 grams
- Pinyons - 100 grams
- Fruita confitada - 100 grams
- Llimona - 1/2 unitat
- Canyella - 1 polsim
- Anís - 1 raig
- Patata bullida - 1 unitat petita
- Ous - 2 unitats
Instructions
Triem una patata ben petita i la bullim. Agafem la patata bullida, l'aixafem i afegim el sucre, l'anís, la canyella i la ratlladura de la pell de mitja llimona. Treballem la massa, l'estirem i la farcim amb la fruita confitada tallada a trossets. Un cop farcida, ho enrotllem i li donem forma.
A continuació, ho passem per l'ou i hi anem posant els pinyons. Aquest pas és força lent perquè costa una mica que els pinyons quedin ben enganxats.
Posem el turró en una safata i el pintem amb rovell d'ou amb l'ajuda d'un pinzell.
Preescalfem el forn a 250 graus , i un cop estigui ben calent hi posem el turró durant 12- 15 minuts aproximadament. El turró ha de quedar ben daurat.
Deixa un comentari