Turró de massapà i pinyons

Turró de massapà i pinyons

By 10 de maig de 2014

Aquest turró típic de Nadal, anomenat Turró de Cadis, és una postre molt completa i ens deixa ben atipats després de l'àpat de Nadal.

Ingredients

Instructions

Triem una patata ben petita i la bullim. Agafem la patata bullida, l'aixafem i afegim el sucre, l'anís, la canyella i la ratlladura de la pell de mitja llimona. Treballem la massa, l'estirem i la farcim amb la fruita confitada tallada a trossets. Un cop farcida,  ho enrotllem i li donem forma.

A continuació,  ho passem per l'ou i hi anem posant els pinyons. Aquest pas és força  lent perquè costa una mica que els pinyons quedin ben enganxats.

Posem el turró en una safata i el pintem amb rovell d'ou amb l'ajuda d'un pinzell.

Preescalfem el forn a 250 graus , i un cop estigui ben calent hi posem el turró durant 12- 15 minuts aproximadament. El turró ha de quedar ben daurat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>