Salmó amb salsa de mel i ceba

Salmó amb salsa de mel i ceba

By 12 de setembre de 2015

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 10 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Triturar la ceba ben petita i posar-la a fregir a una paella amb una mica d'oli.
  2. Afegir la mel i remenar durant un parell de minuts a foc lent.
  3. Afegir un iogurt i tirar sal i pebre. Ho emulsionem.
  4. Posar a la planxa els lloms de salmó i un cop fets servir-los amb una cullerada de salsa per sobre .

Es poden acompanyar amb unes verdures a la planxa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>