Rotllets de tres colors

Un aperitiu molt vistós i molt gustós; intenta assimilar el sushi i és molt agraït quan es tenen convidats. Els ingredients es poden anar variant i improvisant.
- Prep Time : 15 minutes
Ingredients
- Pa de motlle per canapès - 4 llesques
- Formatge per fondre - 8 làmines
- Salsa de tomàquet
- Salsa Pesto
- Alfàbrega
- Enciam
- Pebre
- Sal
- Sobrassada
Instructions
- Aboqueu la salsa de tomàquet en un bol, salpebreu-la i tireu alfàbrega.
- Posar cada llesca de pa sobre paper d'alumni i untar amb la salsa de tomata. Cobrir amb el formatge i untar amb el pesto. Posar trossets d'enciam.
- Enrotllar cada llesca sobre ella mateixa i embolcallar-la amb el paper d'alumni. Deixar a la nevera durant 3 hores.
- Treure el paper d'alumini i tallar els rotlles a rodanxes.
Es pot fer el mateix substituïnt el pesto per la sobrassada i l'enciam per ceba caramelitzada.
Deixa un comentari