Romesco

Romesco

By 30 de juny de 2014

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Pesem l'oli i reservem.
  2. Posem ametlles, nyores sense grana, el pa i les guindilles. Triturem 10 segons vel.5-10 i ho retirem.
  3. Posem 30 grams d'oli i els alls i trocegem 4 segons  a velocitat 5. Amb una espàtula ho baixem cap avall.
  4. Afegim el tomàquet i sofregim 5 minuts/100 graus/ velocitat 1.
  5. Incorporem el vinagre, el pebrot, la barreja d'ametlles i la pebre i la sal. Baixar cap avall.
  6. Amb el cubilet programar a velocitat 4 i tirar l'oli ben a poc a poc fins que s'acabi.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>