Romesco

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 15 minutes
Ingredients
- Oli - 180 grams
- Ametlla torrada - 50 grams
- Nyores - 2 unitats
- pa fregit - 1 llesca
- guindilla - 2 unitats
- All - 2 dents
- Tomàquet triturat - 150 grams
- vinagre de mòdena - 25 grams
- Pebrot escalivat - 100 grams
- sal
- pebre
Instructions
- Pesem l'oli i reservem.
- Posem ametlles, nyores sense grana, el pa i les guindilles. Triturem 10 segons vel.5-10 i ho retirem.
- Posem 30 grams d'oli i els alls i trocegem 4 segons a velocitat 5. Amb una espàtula ho baixem cap avall.
- Afegim el tomàquet i sofregim 5 minuts/100 graus/ velocitat 1.
- Incorporem el vinagre, el pebrot, la barreja d'ametlles i la pebre i la sal. Baixar cap avall.
- Amb el cubilet programar a velocitat 4 i tirar l'oli ben a poc a poc fins que s'acabi.
Deixa un comentari