Rodó farcit Nadalenc

Rodó farcit Nadalenc

By 14 de desembre de 2016

Ingredients

Instructions

             RULÓ DE CARN

  1. Posar al got la petxuga de pollastre a daus, la carn picada, el pernil de york a daus, el porc, els ous, el paté, el conyac, la sal, pebre, la canela, la nou, el clau i els festucs. Barrejar 15 segons a velocitat 3.
  2. Posar paper film  sobre una superfície de 30x40 i posar a sobre el beicon en fila i formant un rectangle.
  3. Posar la barreja de carn sobre la meitat del beicon, i amb l'ajuda del film transparent formar un ruló  ben apretat.
  4. Embolcallar el ruló amb film transparent i col·locar al varoma.
  5. Omplir el got amb 1500 gr d'aigua i programar 60 minuts7varoma/velocitat 1. Obrir la tapa, girar el ruló i tornar a programar 40 minuts/varoma/velocitat 1.
  6. Retirar el varoma.
  7. Enrossir el ruló de carn al forn durant 10 minuts amb la funció de gratinar a 180 graus.
  8. Deixar refredar, posar a la nevera i deixar reposar 24 hores.

SALSA A LES FINES HERBES

  1. Posar les herbes al got i picar 3 segons a velocitat 7.
  2. Afegir la creme fraiche, la pebre i la sal i barrejar 5 segons a velocitat 5.

 

Per acabar, es treu el film del ruló i es talla a talls de 1/2 cm aproximadament. Servir i acompanyar amb la salsa.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>