Rodó farcit Nadalenc

Ingredients
- Farcit
- Paté de campanya - 150 grams
- Conyac - 50 grams
- Petxugues de pollastre - 500 grams
- Carn picada mixte - 200 grams
- Pernil de York - 150 grams
- Carn magra de porc - 100 grams
- Ous - 4 unitats
- Pebre
- Canela
- Nou moscada
- Clau
- Festucs - 100 grams
- Beicon - 250 grams
- Trufa - 1 unitat
- Salsa a les fines herbes
- Herbes fresques variades
- Creme fraiche - 200 grams
- Pebre
- sal
Instructions
RULÓ DE CARN
- Posar al got la petxuga de pollastre a daus, la carn picada, el pernil de york a daus, el porc, els ous, el paté, el conyac, la sal, pebre, la canela, la nou, el clau i els festucs. Barrejar 15 segons a velocitat 3.
- Posar paper film sobre una superfície de 30x40 i posar a sobre el beicon en fila i formant un rectangle.
- Posar la barreja de carn sobre la meitat del beicon, i amb l'ajuda del film transparent formar un ruló ben apretat.
- Embolcallar el ruló amb film transparent i col·locar al varoma.
- Omplir el got amb 1500 gr d'aigua i programar 60 minuts7varoma/velocitat 1. Obrir la tapa, girar el ruló i tornar a programar 40 minuts/varoma/velocitat 1.
- Retirar el varoma.
- Enrossir el ruló de carn al forn durant 10 minuts amb la funció de gratinar a 180 graus.
- Deixar refredar, posar a la nevera i deixar reposar 24 hores.
SALSA A LES FINES HERBES
- Posar les herbes al got i picar 3 segons a velocitat 7.
- Afegir la creme fraiche, la pebre i la sal i barrejar 5 segons a velocitat 5.
Per acabar, es treu el film del ruló i es talla a talls de 1/2 cm aproximadament. Servir i acompanyar amb la salsa.
Deixa un comentari