Riggattone amb verdures

Riggattone amb verdures

By 3 de maig de 2020

Ingredients

Instructions

1- Sofregir el beicon fins que quedi ben rosset.

2- Afegir la ceba tallada a juliana, els pebrots i el carbassó a trossos i fregir a foc lent durant 10 minuts. Salar i tirar molta alfàbrega molguda.

3- Afegir  el pot de tomàquet triturat a trossos i coure durant 10 minuts.

4- Bullir la pasta durant 9 minuts i escórrer.

Per acabar posar la pasta en una cassola i tirar la salsa per sobre.

Servir acompanyat de parmesà en pols.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>