Pollastre al cava

Pollastre al cava

By 2 de maig de 2014

Una recepta molt senzilla però molt exquisita.  Es pot fer amb pollastre de pagès però també queda molt bé amb pollastre de granja i resulta més econòmic.

Ingredients

Instructions

  1. Ruixar el pollastre amb una llimona, sal, pebre i un rajolí de llet.
  2. En una cassola posar la mantega, oli i fregir el pollastre fins que quedi ben rosset.
  3. Retirar el pollastre. A la mateixa cassola posar la copa de conyac i el cava. Deixar bullir durant deu minuts fins que s'evapori una mica l'alcohol-
  4. Afegir els xampinyons, la crema de llet i la canyella esmicolada. Un cop arrenqui a bullir, hi posem el pollastre i ho deixem durant 30 minuts fent xup xup.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>