Petxugues farcides amb verdures

Aquestes petxugues són ideals per menjar al vespre, ja que són molt lleugeres i molt fàcils de fer.
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 30 minutes
Ingredients
- Carbasso - 200 grams
- Pebrot vermell - 2 unitats
- Formatge mozzarela - 200 grams
- sal
- Pebre
- Alfàbrega
- Petxugues - 4 unitats
- Patata - 400 grams
- Per la salsa
- Pastilla brou
- Farina
- Nata - 30 grams
Instructions
- Posar en el got 100 grams de carbassó i 100 grams de pebrot vermell i ho piquem.
- Afegir la mozzzarella, la sal, la pebre i l'alfàbrega i barrejar durant 5 segons a velocitat 3.
- REalitzar un tall a cada petxuga de pollastre i aplanar-les. Farcir les petxugues i tancar amb un escuradents. Salpebrar les petxugues i col·locar-les al varoma. Posar la resta de pebrot i carbassó tallat a rodanxes a sobre.
- Posar l'aigua al got, introduïr la cistella i posar les patates. Posar el varoma i coure durant 30 minuts/varoma/velocitat 1.
- Fer la salsa amb tots els ingredients dins el got amb el suc de cocció.
Deixa un comentari