Petxugues farcides amb verdures

Petxugues farcides amb verdures

By 15 de juliol de 2015

Aquestes petxugues són ideals per menjar al vespre, ja que són molt lleugeres i molt fàcils de fer.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar en el got 100 grams de carbassó i 100 grams de pebrot vermell i ho piquem.
  2. Afegir la mozzzarella, la sal, la pebre i l'alfàbrega i barrejar durant 5 segons a velocitat 3.
  3. REalitzar un tall a cada petxuga de pollastre i aplanar-les. Farcir les petxugues i tancar amb un escuradents. Salpebrar les petxugues i col·locar-les al varoma.  Posar la resta de pebrot i carbassó tallat a rodanxes a sobre.
  4. Posar l'aigua al got, introduïr la cistella i posar les patates. Posar el varoma i coure durant 30 minuts/varoma/velocitat 1.
  5. Fer la salsa amb tots els ingredients dins el got amb el suc de cocció.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>