Pernil al forn

Pernil al forn

By 19 d'agost de 2014

DSC_0499

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 06h 00min

Ingredients

Instructions

Aquest pernil a l'aroma de ratafia és molt fàcil de cuinar i és molt lloat per tothom qui ho tasta. És senzill de fer però necessita estar molta estona al forn.

Agafem el pernil i el col·loquem a una safata.Afegim totes les herbes, l'oli, els tomàquets, les cebes i els alls.Després el posem al forn a 180 graus dalt i baix. Un  cop ha agafat escalfor hi tirem un raig generós de ratafia. Hem de calcular una hora de cocció per quilo de pernil aproximadament. Generalment aquests pernils pesen uns cinc quilos  i necessiten de 5 a 6 hores de cocció. Cada 20 minuts és recomanable obrir el forn i anar regant-lo  amb el mateix suc que va generant el pernil durant la seva cocció.

Un cop cuit es col·loca a una suport de pernil i l'anem tallant a llesques fines.

Amb les verdures i el caldo fruit dela cocció, fem una salsa per acompanyar. Triturem tots els ingredients retirant les fulles i herbes i hi afegim 50 grams d' ametlles i una llesca de pa fregit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>