Pernil al forn

- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 06h 00min
Ingredients
Instructions
Aquest pernil a l'aroma de ratafia és molt fàcil de cuinar i és molt lloat per tothom qui ho tasta. És senzill de fer però necessita estar molta estona al forn.
Agafem el pernil i el col·loquem a una safata.Afegim totes les herbes, l'oli, els tomàquets, les cebes i els alls.Després el posem al forn a 180 graus dalt i baix. Un cop ha agafat escalfor hi tirem un raig generós de ratafia. Hem de calcular una hora de cocció per quilo de pernil aproximadament. Generalment aquests pernils pesen uns cinc quilos i necessiten de 5 a 6 hores de cocció. Cada 20 minuts és recomanable obrir el forn i anar regant-lo amb el mateix suc que va generant el pernil durant la seva cocció.
Un cop cuit es col·loca a una suport de pernil i l'anem tallant a llesques fines.
Amb les verdures i el caldo fruit dela cocció, fem una salsa per acompanyar. Triturem tots els ingredients retirant les fulles i herbes i hi afegim 50 grams d' ametlles i una llesca de pa fregit.
Deixa un comentari