Pastís Nevat

Pastís Nevat

By 8 de desembre de 2016

  • Prep Time : 01h 30min
  • Cook Time : 20 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Escalfar el forn a 180 graus.
  2. Col·locar la papallona i posar al got els ous, el sucre i la vainilla en pols. Batre 6 minuts/37ª a velocitat 4.
  3. Incorporar la farina i barrejar 4 segons a velocitat 3.
  4. Posar la massa en una safata folrada amb paper de forn i amb una espàtula extendre-la per tota la superfície.
  5. Coure durant 10 minuts a 180 graus. Retirar i deixar refredar.
  6. Repetir l'operació per obtener dues lamines de pa de pessic.
  7. Posar la nata, el formatge mascarpone i el sucre glass al got amb la papallona. Batre a 3,5 fins que es monti la nata.
  8. Per decorar es poden fer estrelles de neu amb xocolata negra. Es fan les formes amb una mànega sobre un paper de forn i es deixen reposar a la nevera.

Per acabar passar a montar el pastís. Sobre una de les làmines de pa de pessic fem una capa de nata montada i  a sobre una capa de melmelada de maduixa. Posar les fruites del bosc escampades al llarg de la làmina. A continuació, tapar amb la segona làmina de pa de pessic i decorar amb nata, fruites, les estrelles de neu de xocolata negra i el coco ratllat. També es pot decorar amb virutes de xocolata blanca.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>