Pastís Nevat

- Prep Time : 01h 30min
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Pa de pessic planxa
- Ous - 4 unitats
- Sucre - 130 grams
- Vainilla - 1 culleradeta
- Farina de reposteria - 120 grams
- Nata amb mascarpone
- Nata líquida per montar - 500 grams
- Mascarpone - 100 grams
- Sucre glass - 2 culleradetes
- Montatge i decoració
- Xocolata negra - 100 grams
- Melmelada de maduixa - 200 grams
- Fruits del bosc - 200 grams
- Coco ratllat - 20 grams
Instructions
- Escalfar el forn a 180 graus.
- Col·locar la papallona i posar al got els ous, el sucre i la vainilla en pols. Batre 6 minuts/37ª a velocitat 4.
- Incorporar la farina i barrejar 4 segons a velocitat 3.
- Posar la massa en una safata folrada amb paper de forn i amb una espàtula extendre-la per tota la superfície.
- Coure durant 10 minuts a 180 graus. Retirar i deixar refredar.
- Repetir l'operació per obtener dues lamines de pa de pessic.
- Posar la nata, el formatge mascarpone i el sucre glass al got amb la papallona. Batre a 3,5 fins que es monti la nata.
- Per decorar es poden fer estrelles de neu amb xocolata negra. Es fan les formes amb una mànega sobre un paper de forn i es deixen reposar a la nevera.
Per acabar passar a montar el pastís. Sobre una de les làmines de pa de pessic fem una capa de nata montada i a sobre una capa de melmelada de maduixa. Posar les fruites del bosc escampades al llarg de la làmina. A continuació, tapar amb la segona làmina de pa de pessic i decorar amb nata, fruites, les estrelles de neu de xocolata negra i el coco ratllat. També es pot decorar amb virutes de xocolata blanca.
Deixa un comentari