Pastís de xocolata i nata

Pastís de xocolata i nata

By 19 de setembre de 2015

Quan arriba un aniversari sempre em poso a fer el pastís i intento trobar receptes noves i provar pastissos diferents. Aquesta vegada he fet aquest pastís que és del recetari de la Thermomix i he fet alguna modificació. És un pastís exquisit i que no és excessivament empalagós; animeu-vos a provar-lo i us adonareu que  tant agrada als més petits com als més grans de la casa.

 

DSC_1021

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 25 minutes

Ingredients

Instructions

PA DE PESSIC

  1. Precalentar el forn a 180 graus.
  2. Posar el got ben sec, la farina, el cacau, la llevadura, el sucre vainillat i la sal. Pulveritzar 20 segons a velocitat progressiva 5-10.
  3. Reservar la massa a part.
  4. Posar la papallona i afegir els ous i el sucre durant 5 minuts a 37º a velocitat 3,5. A continuació programar 4 minuts/velocitat 3 sense cap temperatura.
  5. Afegir la mantega i la barreja de farina i cacau i barrejar 4 segons a velocitat 1.
  6. Retirar la papallona. Barrejar suaument amb una espàtula els ingredients i afegir el licor.
  7. Coure al forn durant 25 minuts a 180º .

FARCIT

  1. Posar la papallona i incorporar la nata i la vainilla en pols. Programar 3,5 durant aproximadament 5 minuts. No posar temps i anar mirant si la nata està montada. Tirar el sucre glass a la nata.

Per acabar, partir el pa de pessic i cobrir  amb la nata montada. Cobrir el pastís amb la nata montada i decorar amb virutes de xocolata. Deixar a la nevera una estona.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>