Pastís de xocolata i nata

Quan arriba un aniversari sempre em poso a fer el pastís i intento trobar receptes noves i provar pastissos diferents. Aquesta vegada he fet aquest pastís que és del recetari de la Thermomix i he fet alguna modificació. És un pastís exquisit i que no és excessivament empalagós; animeu-vos a provar-lo i us adonareu que tant agrada als més petits com als més grans de la casa.
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 25 minutes
Ingredients
- Farina de reposteria - 100 grams
- Cacau - 40 grams
- Llevadura - 1 sobre
- Vainilla - 1 culleradeta
- Sal
- Ous - 3 unitats
- Sucre - 150 grams
- Mantega - 100 grams
- Licor de fruita - 40 grams
- FARCIT
- Nata - 600 grams
- Vainilla - 1 culleradeta
- Sucre glass - 100 grams
- Virutes de xocolata
Instructions
PA DE PESSIC
- Precalentar el forn a 180 graus.
- Posar el got ben sec, la farina, el cacau, la llevadura, el sucre vainillat i la sal. Pulveritzar 20 segons a velocitat progressiva 5-10.
- Reservar la massa a part.
- Posar la papallona i afegir els ous i el sucre durant 5 minuts a 37º a velocitat 3,5. A continuació programar 4 minuts/velocitat 3 sense cap temperatura.
- Afegir la mantega i la barreja de farina i cacau i barrejar 4 segons a velocitat 1.
- Retirar la papallona. Barrejar suaument amb una espàtula els ingredients i afegir el licor.
- Coure al forn durant 25 minuts a 180º .
FARCIT
- Posar la papallona i incorporar la nata i la vainilla en pols. Programar 3,5 durant aproximadament 5 minuts. No posar temps i anar mirant si la nata està montada. Tirar el sucre glass a la nata.
Per acabar, partir el pa de pessic i cobrir amb la nata montada. Cobrir el pastís amb la nata montada i decorar amb virutes de xocolata. Deixar a la nevera una estona.
Deixa un comentari