Pastís de xocolata blanca

Ingredients
- Xocolata blanca - 150 grams
- Nata líquida per montar - 500 grams
- Llet - 250 grams
- Sucre - 130 grams
- Formatge philadelphia - 250 grams
- Cuajada - 1 sobre i mig
- Galetes Maria - 1 paquet i mig
- Crocanti - 100 grams
- Caramel líquid - 150 grams
Instructions
- Posar la xocolata blanca al got i triturar 10 segons a velocitat 7.
- Afegir la nata, la llet , el sucre, el formatge cremós i la cuajada. Programar 9 minuts a 100º i a velocitat 3.
- Posar en un motlle desmuntable una capa de galetes, una mica de caramel líquid i tornar a posar una capa de galetes. Tornar a ruixar amb caramel i posar una altra capa de galetes.
- Quan acabi el temps programat, comprovar que la crema té una textura com la mel, si no és així, programi 2 minuts a 100º a velocitat 2.
- Posar la ctema sobre les galetes molt a poc a poc al principi perquè no pugin. Decorar el pastís amb uns cercles de caramel i el crocanti. També es pot posar alguna boleta de xocolata.
- Cal deixar el pastas a la nevera d'un dia per l'altre.
Deixa un comentari