Pastís de xocolata blanca

Pastís de xocolata blanca

By 31 d'agost de 2016

Ingredients

Instructions

  1. Posar la xocolata blanca al got i triturar 10 segons a velocitat 7.
  2. Afegir la nata, la llet , el sucre, el formatge cremós i la cuajada. Programar 9 minuts a 100º i a velocitat 3.
  3. Posar en un motlle desmuntable una capa de galetes, una mica de caramel líquid i tornar a posar una capa de galetes. Tornar a ruixar amb caramel i posar una altra capa de galetes.
  4. Quan acabi el temps programat, comprovar que la crema té una textura com la mel, si no és així, programi 2 minuts a 100º a velocitat 2.
  5. Posar la ctema sobre les galetes molt a poc a poc al principi perquè no pugin. Decorar el pastís amb uns cercles de caramel i el crocanti. També es pot posar alguna boleta de xocolata.
  6. Cal deixar el pastas a la nevera d'un dia per l'altre.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>