Pastís de verdures

Pastís de verdures

By 19 d'abril de 2020

Ingredients

Instructions

  1. Pelar les pastanagues i les ratllem juntament amb el carbassó.
  2. Picar el porro ben petit.
  3. Sofregir amb l'oli i la mantega les verdures durant 10 minuts a foc mitjà.
  4. Posar les verdures cuites en un colador per eliminar el líquid sobrant.
  5. En un pot a part posar els ous, la nata, la sal i el pebre i triturar.
  6. Afegir les verdures i el formatge i remenar bé.
  7. Preparar el motllo amb una mica d'oli i tirar la barreja.
  8. Coure al bany maria durant 40 minuts a 180 graus.
  9. Abans de treure del forn comprovar si és cuit punxant amb un escuradents i mirar si treu suc.
  10. Esperar que es refredi i servir. Es pot acompanyar amb una mica de pesto per sobre.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>