Pastís de verdures

Ingredients
- Carbassó - 400 grams
- Pastanaga - 200 grams
- Porro - 80 gram
- Oli - 30 grams
- Mantega - 30 rams
- ous - 4 unitats
- Nata líquida - 200 gram
- Formatge emmental ratllat - 30 grams
Instructions
- Pelar les pastanagues i les ratllem juntament amb el carbassó.
- Picar el porro ben petit.
- Sofregir amb l'oli i la mantega les verdures durant 10 minuts a foc mitjà.
- Posar les verdures cuites en un colador per eliminar el líquid sobrant.
- En un pot a part posar els ous, la nata, la sal i el pebre i triturar.
- Afegir les verdures i el formatge i remenar bé.
- Preparar el motllo amb una mica d'oli i tirar la barreja.
- Coure al bany maria durant 40 minuts a 180 graus.
- Abans de treure del forn comprovar si és cuit punxant amb un escuradents i mirar si treu suc.
- Esperar que es refredi i servir. Es pot acompanyar amb una mica de pesto per sobre.
Deixa un comentari