Pastís de turró

Ingredients
- Per la base
- Galetes digestive - 250 grams
- Mantega - 70 grams
- Pel farcit
- Turró de xíxona - 300 grams
- Cuajada - 2 sobres
- Nata líquida per montar - 750 grams
- Llet sencera - 250 grams
- Llet condensada - 100 grams
- Per decorar
- Cacau en pols
- Crocanti
Instructions
Base de galeta
- Posem les galetes en el got de la thermomix i programem 15 segons a velocitat 5-7-10. Amb l'espàtula, baixem la massa cap a les ganivetes.
- Afegim la Mantega i programem 3 minuts, a temperatura 50 graus i velocitat 3.
- Aboquem en un motlle desmontable la massa i l'aixefem amb el got de la thermomix. Reservem a la nevera.
Per fer el farcit
- Sense rentar el got, posem el turró i els sobres de cuajada i programem 5 segons a velocitat 7.
- Afegim la nata, la llet i la llet condensada. Programem 12 minuts, temperatura 100 graus i velocitat 3.
- Traiem el motlle de la nevera i afegim la barreja sobre la base de galetes.
- Deixem que es refredi, i ho guardem a la nevera. Millor fer el pastís el dia abans de servir.
- Per decorar el pastís, posem una cap de xocolata en pols i a continuació hi posem el crocanti.
Deixa un comentari