Pastís de taronja i xocolata

Una recepta del llibre de Reposteria de la Thermomix. Molt recomanable.
- Prep Time : 30 minutes
- Cook Time : 25 minutes
Ingredients
- Taronja - 2 unitats
- Nata - 200 grams
- Ous - 3 unitats
- Sucre - 200 grams
- Farina de reposteria - 200 grams
- Llevadura - 1 sobre
- Sal
- Per la mousse - 200 grams
- Nata - 200 grams
- formatge philadelphia - 1 sobre
- Gelatina taronja
- Per la cobertura - 200 grams
- Nata - 250 grams
- Xocolata foundant per cobertura - 250 grams
- Xocolata amb llet
Instructions
- Posar les taronges i la nata al got i triturar durant 1 minut a velocitat progressiva 5-10. Baixem tots els ingredients cap avall amb l'espàtula i ho programem un minut a velocitat progressiva 5-10. A continuació reservar.
- Posar la papallona i tirar els ous i el sucre. Programar durant 4 minuts a 37º velocitat 3.
- A continuació programar 4 minutos velocitat 3 sense temperatura.
- Afegir la mescla de nata i taronges i barrejar durant 10 segons a vel 3.
- Incorporar la farina, la llevadura i la sal. Programar 15 segons a velocitat 2.
- Posar al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Mousse de formatge
- Posar la nata i el formatge dins del got net i programar 3 minuts/70º/velocitat 3.
- Afegir el sobre de gelatina de taronja i barrejar durant 10 segons a velocitat 3. Tirar sobre el pa de pessic i posar a la nevera.
Cobertura de xocolata
- Posar la nata i programar durant 3 minuts a 100º i velocitat 1. Afegir la xocolata tallada a trossets i programar a velocitat 1 fins que quedi fos. Després programar 15 segons a velocitat 3.
- Per acabar, cobrir la mousse amb la xocolata i deixar reposar a la nevera fins que estigui totalment fred.
Deixa un comentari