Pastís de Mojito
Ingredients
- Base
- Galetes digestive - 250 grams
- Mantega - 120 grams
- Sucre morè - 30 grams
- Ron - 15 grams
- Farcit
- Gelatina neutra - 4 fulles
- Sucre morè - 100 grams
- Llimones - 2 unitats
- Menta - 10 fulles
- Nata líquida per montar - 300 grams
- formatge philadelphia - 300 grams
- Formatge Mascarpone - 300 grams
- Ron - 30 grams
- Per glassejar i decorar
- Gelatina neutra - 4 làmines
- Sucre morè - 20 grams
- Fulles de menta - 3 unitats
- Aigua - 150 grams
- Ron - 30 grams
- Maicena - 20 grams
- Llimona - 1 unitat
Instructions
Preparació de la base
1- posar les galetes i el sucre i triturar durant 10 segons a velocitat 8.
2- Afegir la mantega estovada i el rom i programat 50 segons a velocitat 4.
3- Posar en un motlle i deixar 30 minuts a la nevera.
Preparació del farcit
1- Remollar la gelatina durant 10 minuts en aigua freda.
2- Posar el sucre, juntament amb la ratlladura les 2 llimones i les fulles de menta i programar durant 15 segons a vel 10. Reservar en un bol durant uns minuts.
3- Posar la papallona i afegir 250 grams de nata i programar 2 minuts a vel 4. Un. Op montada retirar en un bol.
4- Retirar la papallona i afegir la resta de la nata, la gelatina, i programar 3 minuts a 60 graus a vel 2.
5- Afegir el sucre prèviament reservat amb el formatge philadelphia, el mascarpone, el ron i el suc de les 2 llimones. Programar 1 minut a vel 3. Deixar refredar.
6- Quan estigui freda afegir la nata montada i barrejar 1 min a vel 1.
7- Afegir la barreja al motlle i deixar refredar 5 hores.
Cobertura
1- Remollar la gelatina durant 10 minuts en aigua freda.
2- Posar al got el sucre, 3 fulles de mentai la ratlladura d'una llimona i programi 10 segons a vel 10.
3- Diluïr la maicena amb l' aigua i afegir-la. Programar 6 minuts a 90 graus a vel 3.
4- Afegir la gelatina, el suc de la llimona i el ron i programi 30 segons a vel 3.
5- Per acabar tirar- la sobre el pastís i deixar a la nevera.
Deixa un comentari