Pastís de Mojito

Pastís de Mojito

By 4 de setembre de 2021

Ingredients

Instructions

Preparació de la base
1- posar les galetes i el sucre i triturar durant 10 segons a velocitat 8.
2- Afegir la mantega estovada i el rom i programat 50 segons a velocitat 4.
3- Posar en un motlle i deixar 30 minuts a la nevera.

Preparació del farcit
1- Remollar la gelatina durant 10 minuts en aigua freda.
2- Posar el sucre, juntament amb la ratlladura les 2 llimones i les fulles de menta i programar durant 15 segons a vel 10. Reservar en un bol durant uns minuts.
3- Posar la papallona i afegir 250 grams de nata i programar 2 minuts a vel 4. Un. Op montada retirar en un bol.
4- Retirar la papallona i afegir la resta de la nata, la gelatina, i programar 3 minuts a 60 graus a vel 2.
5- Afegir el sucre prèviament reservat amb el formatge philadelphia, el mascarpone, el ron i el suc de les 2 llimones. Programar 1 minut a vel 3. Deixar refredar.
6- Quan estigui freda afegir la nata montada i barrejar 1 min a vel 1.
7- Afegir la barreja al motlle i deixar refredar 5 hores.

Cobertura
1- Remollar la gelatina durant 10 minuts en aigua freda.
2- Posar al got el sucre, 3 fulles de mentai la ratlladura d'una llimona i programi 10 segons a vel 10.
3- Diluïr la maicena amb l' aigua i afegir-la. Programar 6 minuts a 90 graus a vel 3.
4- Afegir la gelatina, el suc de la llimona i el ron i programi 30 segons a vel 3.
5- Per acabar tirar- la sobre el pastís i deixar a la nevera.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>