Pastís de marisc amb alvocat i mango

Ingredients
- Alvocat - 1 unitat
- Mango - 1 unitat
- Patata - 500 grams
- Ceba - 1 unitat petita
- Palitos de cranc - 8 unitats
- Gambes pelades - 6 unitats grosses
Instructions
- Fer purè de patata. Fregir la patata i la ceba amb una mica d'oli i fregir a foc molt lent. Després triturar fins que quedi ben fi.
- Trossejar alvocat i mango a daus. Tirar oli, sal, pebre, limona i barrejar.
- Fregir ceba i un cop fregida barrejar amb els palitos de cranc prèviament tallats a trossos molt petits.
- Fer les gambes a la planxa.
Passos a seguir per fer el montatge del plat:
- Posar una capa de patata.
- A continuació una capa de mango i alvocat.
- Després una capa de palitos amb ceba
- Capa molt fina de patata
- I per finalitzar col·locar una gamba a dalt del pastís.
Deixa un comentari