Pastís de formatge i xocolata blanca amb cobertura de maduixa

Ingredients
- Base
- Galetes digestive - 300 grams
- Mantega - 80 grams
- Crema de formatge
- Formatge philadelphia - 500 grams
- Xocolata blanca - 250 grams
- Llet - 250 grams
- Sucre - 40 grams
- Cuajada - 1 sobre
- Gelatina de maduixa
- Melmelada de maduixa - 200 grams
- gelatina - 3 fulles
- Suc de llimona - 2 cullerades soperes
- Aigua - 50 grams
Instructions
BASE
- Posar les galetes al got i pulveritzar 10 seg/vel 10.
- Afegir la mantega i barrejar 10 seg/vel 5. Cobrir la massa al fons d'un motlle de 24 cm. Amb una cullera, aplastar la superfície perquè quedi ben llisa i compacta. Reservar a la nevera.
CREMA DE FORMATGE
- Posar en el got el formatge, la xocolata blanca, la llet, el sucre i el sobre de cuajada. Programar 7 min/90º/vel 5. Posar sobre la base de galetes.
GELATINA DE MADUIXA
- Posar tots els ingredients de la cobertura en el got i programar 3 min/80º/vel 2.
- Deixar refredar i posar sobre el pastís ja consistent. Reservar el pastís a la nevera durant 3 hores aproximadament.
Deixa un comentari