Pastís de formatge i xocolata blanca amb cobertura de maduixa

Pastís de formatge i xocolata blanca amb cobertura de maduixa

By 27 de novembre de 2016

Ingredients

Instructions

BASE

  1. Posar les galetes al got i pulveritzar 10 seg/vel 10.
  2. Afegir la mantega i barrejar 10 seg/vel 5. Cobrir la massa al fons d'un motlle de 24 cm. Amb una cullera, aplastar la superfície perquè quedi ben llisa i compacta. Reservar a la nevera.

CREMA DE FORMATGE

  1. Posar en el got el formatge, la xocolata blanca, la llet, el sucre i el sobre de cuajada. Programar 7 min/90º/vel 5.  Posar sobre la base de galetes.

GELATINA DE MADUIXA

  1. Posar tots els ingredients de la cobertura en el got i programar 3 min/80º/vel 2.
  2. Deixar refredar i posar sobre el pastís ja consistent. Reservar el pastís a la nevera durant 3 hores aproximadament.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>