Pannacotta de parmesà amb melmelada de tomàquet i galeta cruixent

Ingredients
- Nata líquida per montar - 190 grams
- Llet sencera - 190 grams
- Formatge parmesà - 190 gramss
- gelatina - 4 fulles
- Melmelada de tomàquet - 1 pot petit
- Orenga en pols
- Galetes
- Formatge parmesà - 100 grams
- Oli
Instructions
- Posar la nata, la llet i el formatge parmesà i barrejar amb la batedora. Posar en un pot i coure durant 5 minuts però que no arribi a bullir.
- Remullar la gelatina i afegir a la barreja que hem fet prèviament.
- Agafar un gotet i posar una cullerada gran de melmelada de tomàquet i un raig de la panaccota.
- Deixar reposar a la nevera Durant 4 hores com a mínim.
- Per fer les galetes cruixents escalfarem el forn a 180 graus. Posarem paper de forn en una safata i anirem fent pilonets de formatge parmesà amb una mica d'oli a sobre.
Deixa un comentari