Pannacotta de parmesà amb melmelada de tomàquet i galeta cruixent

Pannacotta de parmesà amb melmelada de tomàquet i galeta cruixent

By 31 de desembre de 2017

Ingredients

Instructions

  1. Posar la nata, la llet i el formatge parmesà  i barrejar amb la batedora. Posar en un pot i coure durant 5 minuts però que no arribi a bullir.
  2. Remullar la gelatina i afegir a la barreja que hem fet prèviament.
  3. Agafar un gotet i posar una cullerada gran de melmelada de tomàquet i un raig de la panaccota.
  4. Deixar reposar a la nevera Durant 4 hores com a mínim.
  5. Per fer les galetes cruixents escalfarem el forn a 180 graus. Posarem paper de forn en una safata i anirem fent pilonets de formatge parmesà amb una mica d'oli a sobre.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>