Panellets

Quan arriba finals d'octubre ja hem de començar a preparar la castanyada.
No és una castanyada com cal si no ho acompanyem amb uns panellets.
- Prep Time : 25 minutes
- Cook Time : 10 minutes
Ingredients
- Ametlla crua molta - 500 grams
- sucre - 500 grams
- Boniato - 2 unitats
- Llimona - 1 ratlladura
- Ous - 1
- Coco ratllat
- Pinyons
Instructions
- Agafar el boniato i posar-lo a bullir. L'aixefem.
- A continuació anem a realitzar el massapà. Afegir el sucre, l'ametlla molguda en pols i la ratlladura de llimona. Barrejar-ho tot sense que s'estovi massa.
- Aixafar la barreja sense remenar-la fins que la pasti queda ben unida. Ja tenim a punt la massa per elaborar els panellets de diferents gustos (amb coco, ametlla , xurrets de xocolata, cireres confitades, cafè, grosella,...). Amb l'ou pintem les boletes abans de decorar-los.
- Coure al forn a 180 graus durant uns 10 minuts.
Deixa un comentari