Muffins de xocolata blanca i negra

- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Xocolata negra - 100 grams
- Xocolata blanca - 50 grams
- Sucre - 70 grams
- Iogurt grec - 1 unitat
- Margarina - 50 grams
- Ou - 1 unitat
- Farina - 4 mesures
- Llet - 1/2 mesura
- Llevadura - 1 sobre
- Vainilla en pols - 1 culleradeta
Instructions
- Escalfar el forn a 180 graus.
- Trossejar la xocolata negra i blanca i posar al got de la thermomix juntament amb la margarina i el sucre.
- Programar 7 minuts, 50 graus velocitat 1.
- Afegir l'ou, la llet i el iogurt.
- Programar 1 minuts a velocitat 3.
- A continuació afegir la farina tamissada amb la llevadura i barrejar 3 minuts a velocitat 3.
- Posar la massa en els motlles per muffins. Posar fins la meitat perquè pugen moltíssim.
- Coure a 180 graus durant 20 minuts.
Deixa un comentari