Muffins de cacau amb tres xocolates

Ingredients
- Farina de força - 230 grams
- Cacau en pols - 50 grams
- Panela - 150 grams
- Llevadura - 1 sobre
- iogrut grec - 2 unitats
- Oli - 80 grams
- Ous - 2 unitats
- Llet - 40 grams
- Perles de xocolata - 80 grams
- Xocolata amb llet - 15 grams en trossos
- Xocolata blanca - 15 grams en trossos
- Xocolata negra - 15 grams en trossos
Instructions
- Preescalfar el forn a 180º.
- Posar en el got la farina, el cacau en pols, la panela i la llevadura. Programar 10 segons a velocitat 10. Reservar.
- Sense rentar el got, posar els iogurts,, l'oli, ous i la llet i barrejar 30 segons a velocitat 4.
- Afegir la barreja seca reservada i programar 10 segons a velocitat 4.
- Incorporar les perles de xocolata i barrejar amb l'espàtula. REservar la barreja una estona a la nevera.
- Farcir motllos de paper i afegir sobre els muffins els trossets de xocolata blanca, negra i xocolata amb llet.
- Coure durant 25 minuts a 180º.
Deixa un comentari