Pastís foundant de xocolata

Pastís foundant de xocolata

By 14 de febrer de 2015

Aquest pastís és boníssim i ideal per a festes d'aniversari. La recepta és de la Rosa Ardà i és boníssima.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 35 minutes

Ingredients

Instructions

PER FER EL PASTÍS:

  1. Posar al got la xocolata a trossets i fer uns cops de turbo amb el got tancat fins que quedi ben triturat.
  2. Afegir la mantega i programar 4  minuts, 37 ºC, velocitat 2. Ha de quedar tot ben fós i homogeni.
  3. Afegir el sucre, el cafè, els ous, la farina i batre 15 segons a velocitat 4.
  4. Aboquem la massa al motlle i ho deixem al forn durant 35 minuts a 160 graus. Abans es preescalfa a 170 graus.
  5. PER LA COBERTURA.
  6. Posar al got net la xocolata foundant, i amb el got tancat fer uns cops de turbo.
  7. Afegir la resta d'ingredients (mantega, nata, mel i aigua) i programar 3 minuts, 37º i velocitat 2.
  8. Posar la cobertura sobre el pastís i deixar refredar 3-4 hores a la nevera . Bon profit!!!!!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>