Pastís foundant de xocolata

Aquest pastís és boníssim i ideal per a festes d'aniversari. La recepta és de la Rosa Ardà i és boníssima.
- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 35 minutes
Ingredients
Instructions
PER FER EL PASTÍS:
- Posar al got la xocolata a trossets i fer uns cops de turbo amb el got tancat fins que quedi ben triturat.
- Afegir la mantega i programar 4 minuts, 37 ºC, velocitat 2. Ha de quedar tot ben fós i homogeni.
- Afegir el sucre, el cafè, els ous, la farina i batre 15 segons a velocitat 4.
- Aboquem la massa al motlle i ho deixem al forn durant 35 minuts a 160 graus. Abans es preescalfa a 170 graus.
- PER LA COBERTURA.
- Posar al got net la xocolata foundant, i amb el got tancat fer uns cops de turbo.
- Afegir la resta d'ingredients (mantega, nata, mel i aigua) i programar 3 minuts, 37º i velocitat 2.
- Posar la cobertura sobre el pastís i deixar refredar 3-4 hores a la nevera . Bon profit!!!!!
Deixa un comentari