Mongeta blanca amb verdura

- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 45 minutes
Ingredients
- ceba - 200 grams
- Pebrot Verd - 100 grams
- porros - 100 grams
- Pastanaga - 80 grams
- All - 2 unitats
- Oli - 70 grams
- Salsa de tomàquet - 3 cullerades
- Sal
- Mongeta blanca - 1 pot
- Aigua
Instructions
- Posar al got la ceba, el pebrot, el porro, la pastanaga i l'all. Programar 5 segons a velocitat 4. Amb l'espàtula baixar les verdures de la tapa i de l'interior del got.
- Afegir l'oli i sofregir programant 10 minuts, temperatura Varoma, velocitat 1.
- Col·locar la papallona i afegir el tomàquet, l'aigua, sal i les mongetes i programar durant 5 minuts a 100 graus, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Si es vol utilitzar mongeta seca s'ha de deixar remullar el dia abans i coure durant 90 minuts (punt 3).
Deixa un comentari