Minitruites de verdures

Aquests entrants són molt vistosos, fàcils de fer i molt econòmics. Es poden realitzar amb diferents tipus de motllos i queden molt divertits.
Els ingredients es poden anar variant i pots fer un assortiment de truites boníssim que sorprendrà als teus convidats.
- Prep Time : 45 minutes
- Cook Time : 60 minutes
Ingredients
- Pastanaga al curry
- Ous - 2 unitats
- Pastanaga - 2 unitats
- curry - 3 cullerades
- Sal
- Pebre
- Porro caramelitzat
- Ous - 2 unitats
- Porro - 2 unitats
- Sucre morè - 2 cullerades
- Sal - 1 polsim
- All tendres i xampinyons
- Alls tendres - 1 mànec
- xampinyons laminats - 1 llauna petita
- Ous - 2 unitats
- Sal
Instructions
Pastanaga al curry
- Tallar la pastanaga a dauets molt petits i posar a sofregir a una paella a foc molt lent amb el curry, oli i una mica de sal.
- Quan ja estigui ben rosseta, parar el foc i rectificar de sal i curry. La quantitat de curry anirà al gust de cadascú.
- Barrejar l'ou amb la pastanaga fregida al curry.
- Agafar un motlle per fer madalenes petitones i anar omplint els foradets amb la preparació. No omplir fins a dalt perquè les truites pugen i després sortirien del motlle i perderien la forma. Abans d'omplir el motlle, jo unto els forats amb oli perquè no s'enganxin gens i surtin més ràpid.
- Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
- Desemmotllem i ja podem emplatar.
Porro caramelitzat
- Tallar el porro molt petit i posar a fregir a una paella amb una mica d'oli.
- Al cap d'uns minuts tirar el sucre morè i deixar una bona estona a foc lent fins que el porro quedi caramelitzat.
- Un cop fregit, barrejar l'ou amb el porro.
- Agafar un motlle per fer melindros petitons i anar omplint els foradets amb la preparació. Jo utilitzo aquest motllo però podeu utilitzar qualsevol de magdalenes.
- Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
Desemmotllem i ja podem emplatar.
Alls tendres i xampinyons
- Tallar els alls tendres molt petist i posar a fregir a foc lent a una paella amb una mica d'oli.
- Un cop fregidets, afegir els xampinnyons i una mica de sal.
- Un cop fregit afegir una mica de julivert i barrejar amb els ous.
- Agafar un motlle per fer madalenes petitones i anar omplint els foradets amb la preparació.
- Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
Desemmotllem i ja podem emplatar.
Deixa un comentari