Minitruites de verdures

Minitruites de verdures

By 8 de desembre de 2015

DSC_0142


Aquests entrants són molt vistosos, fàcils de fer i molt econòmics. Es poden realitzar amb diferents tipus de motllos i queden molt divertits.

Els ingredients es poden anar variant i pots fer un assortiment  de truites boníssim que sorprendrà als teus convidats.

  • Prep Time : 45 minutes
  • Cook Time : 60 minutes

Ingredients

Instructions

Pastanaga al curry

  1. Tallar la pastanaga a dauets molt petits i posar a sofregir a una paella a foc molt lent amb el curry, oli  i una mica de sal.
  2. Quan ja estigui ben rosseta, parar el foc i rectificar de sal i curry. La quantitat de curry anirà al gust de cadascú.
  3. Barrejar l'ou amb la pastanaga fregida al curry.
  4. Agafar un motlle per fer madalenes petitones i anar omplint els foradets amb la preparació. No omplir fins a dalt perquè les truites pugen i després sortirien del motlle i perderien la forma. Abans d'omplir el motlle, jo unto els forats amb oli perquè no s'enganxin gens i surtin més ràpid.
  5. Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
  6. Desemmotllem i ja podem emplatar.

Porro caramelitzat

  1. Tallar el porro molt petit i posar a fregir a una paella amb una mica d'oli.
  2. Al cap d'uns minuts tirar el sucre morè i deixar una bona estona a foc lent fins que el porro quedi caramelitzat.
  3. Un cop fregit, barrejar l'ou amb el porro.
  4. Agafar un motlle per fer melindros petitons i anar omplint els foradets amb la preparació. Jo utilitzo aquest motllo però podeu utilitzar qualsevol de magdalenes.
  5. Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
    Desemmotllem i ja podem emplatar.

Alls tendres i xampinyons

  1. Tallar els alls tendres  molt petist i posar a fregir a foc lent a una paella amb una mica d'oli.
  2. Un cop fregidets, afegir els xampinnyons i una mica de sal.
  3. Un cop fregit afegir una mica de julivert i  barrejar amb els ous.
  4. Agafar un motlle per fer madalenes petitones i anar omplint els foradets amb la preparació.
  5. Posar al forn durant uns deu minuts aproximadament, però anar vigilant perquè depenent de la mida del motlle es courà abans.
    Desemmotllem i ja podem emplatar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>