Minimuffins

Cada dia utilitzo més la panela per fer resposteria. A tots ens encanta perquè endolceix i alhora fa que la textura sigui més flonja. Animeu-vos a utilitzar panela o sucre morè envers sucre blanc.
Ingredients
- Farina de reposteria - 130 grams
- Llevadura - 1 sobre
- Ous - 2 unitats
- Panela - 90 grams
- Margarina - 150 grams
- Oli - 1 raig petit
- Vainilla líquida - 10 gotes
- Cacau - 20 grams
- Perles de xocolata - 2 cullerades soperes
Instructions
- Preescalfar el forn a 180 graus.
- Posa en el got net i sec la farina, la llevadura i el cacau i programar 5 segons a velocitat 10. Reservar.
- Posar la papallona i afegir els ous i el sucre i programar 3 minuts a 37º a velocitat 3. A continuació programar 3 minuts més a velocitat 3 però sense temperatura.
- Afegir la margarina, l'oli i la vainilla i barrejar 10 segons a velocitat 3.
- Programar velocitat 3 sense programar temps i anar afegint la barreja de farina. Treure la papallona i remenar amb una espàtula i anar afegint les perles de xocolata.
- Omplir amb la massa càpsules petites de paper i coure al forn a 180 graus durant 20 minuts.
- Decorar amb sucre glacé i perles de xocolata.
Deixa un comentari