Minimuffins

Minimuffins

By 9 d'octubre de 2016

Cada dia utilitzo més la panela per fer resposteria. A tots ens encanta perquè endolceix i alhora fa que la textura sigui més flonja. Animeu-vos a utilitzar panela o sucre morè envers sucre blanc.

Ingredients

Instructions

  1. Preescalfar el forn a 180 graus.
  2. Posa en el got net i sec la farina, la llevadura i el cacau i programar 5 segons a velocitat 10. Reservar.
  3. Posar la papallona    i afegir els ous i el sucre i programar 3 minuts a 37º a velocitat 3. A continuació programar 3 minuts més a velocitat 3 però sense temperatura.
  4. Afegir la margarina, l'oli i la vainilla i barrejar 10 segons a velocitat 3.
  5. Programar velocitat 3 sense programar temps i anar afegint la barreja de farina. Treure la papallona i remenar amb una espàtula i anar afegint les perles de xocolata.
  6. Omplir amb la massa  càpsules petites de paper i coure al forn a 180 graus durant 20 minuts.
  7. Decorar amb sucre glacé i perles de xocolata.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>