Milfulls de fruits vermells

DSC_0017

 

 

Els fruits vermells que hem posat en aquest milfulls es poden substituïr per maduixes o altres fruites. També es pot farcir amb nata, xocolata, amb merengue i qualsevol altre ingredient  que se us acudeixi. Unes postres molt bones que sempre faran gaudir als convidats i que pots combinar molts aliments.

Milfulls de fruits vermells

By 2 de novembre de 2015

  1. Rentar els fruits vermells, secar amb paper absorvent i reservar.
  2. Estirar la massa de pasta de full i precalentar el forn a 220º i enfornar durant 10 minuts. Donar la volta i fornejar durant 3 minuts més. La pasta de full ha de quedar una mica daurada.
  3. Posar la papallona al got de la thermomix i tirar tots els ingredients excepte els fruits vermells i programar 7 minuts, temperatura 90º i velocitat 1 1/2.
  4. Treure la papallona i deixar refredar la crema.
  5. Afegir 200 grams de  fruits vermells  i reservar la resta ;  programar 1 minut , gir a l'esquerra i velocitat cullera. Reservar la crema i deixar refredar.
  6. Montar el milfulls posant una capa de pasta de full, el farcit de crema i fruits vermells i acabar amb una capa de pasta de full.
  7. Decorar amb sucre glass i  els fruits vermells que hem reservat.

  • Prep Time : 40 minutes
  • Cook Time : 25 minutes

Ingredients

Instructions

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>