Els fruits vermells que hem posat en aquest milfulls es poden substituïr per maduixes o altres fruites. També es pot farcir amb nata, xocolata, amb merengue i qualsevol altre ingredient que se us acudeixi. Unes postres molt bones que sempre faran gaudir als convidats i que pots combinar molts aliments.
Milfulls de fruits vermells

- Rentar els fruits vermells, secar amb paper absorvent i reservar.
- Estirar la massa de pasta de full i precalentar el forn a 220º i enfornar durant 10 minuts. Donar la volta i fornejar durant 3 minuts més. La pasta de full ha de quedar una mica daurada.
- Posar la papallona al got de la thermomix i tirar tots els ingredients excepte els fruits vermells i programar 7 minuts, temperatura 90º i velocitat 1 1/2.
- Treure la papallona i deixar refredar la crema.
- Afegir 200 grams de fruits vermells i reservar la resta ; programar 1 minut , gir a l'esquerra i velocitat cullera. Reservar la crema i deixar refredar.
- Montar el milfulls posant una capa de pasta de full, el farcit de crema i fruits vermells i acabar amb una capa de pasta de full.
- Decorar amb sucre glass i els fruits vermells que hem reservat.
- Prep Time : 40 minutes
- Cook Time : 25 minutes
Ingredients
- Pasta de full - 2 làmines congelades
- Ous - 2 unitats
- Llet - 600 grams
- Sucre - 100 grams
- Maicena - 40 grams
- Fruits vermells - 250 grams
- Sucre glass
Deixa un comentari