Mandonguilles amb xampinyons laminats

Ingredients
- Carn picada mixte - 500 grams
- All - 2 grans
- Julivert
- Ous - 1 unitat
- Pa - 1 llesca
- Llet - 1 raig generós
- Sal
- Pebre - 1 polsim
- Nou moscada
- Ceba
- Tomàquet triturat - 500 grams
- Ametlla - 10 unitats
- Palet de pa
Instructions
Barregem la carn picada amb pa remollat amb llet, all i julivert ben picat, l'ou, sal i pebre i un polsim de nou moscada. Un cop tenim feta aquesta massa fem les pilotes i les enfarinem amb farina i les fregim en una paella amb oli calent.
En una cassola posem la ceba i els xampinyons laminats i ho deixem enrossir. A continuació afegim el tomàquet i quan ja està sofregit hi tirem un raig de vi, aigua i ho deixem reduïr, aproximadament uns 15 minuts. Mentre es va coent, fem una picada amb ametlles, 2 grans d'all escalivats, un parell de palets de pa i julivert. Per acabar, tirem la picada a la cassola i ho deixem uns minuts fent xup xup.
Deixa un comentari