Mandonguilles amb salsa de verdures

- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 60 minutes
Ingredients
- All - 1
- Ceba - 50 grams
- Carn picada mixte - 500 grams
- ous - 1
- Pa Ratllat - 35 grams
- Juliver
- sal i pebre
- Per la salsa
- xampinyons laminats - 100 grams
- Pèsols - 100 grams
- Pastanaga - 75 grams
- Pebrot Verd - 75 grams
- Tomàquet fregit - 175 grams
- Vi blanc - 175 grams
- Sal i pebre
Instructions
1- Posem en el pot el julivert, l'all i la ceba i programem a velocitat 6 durant 10 segons. Baixem les restes de la pared i triturem 6 segons més.
2- Afegim la resta d'ingredients i programem a velocitat 3 durant 1 minut més.
3- Formem les mandonguilles i les repartim a la vaporera a la part de baix. Reservem.
SALSA DE VERDURES
4- Per a la salsa, introduïm les verdures netes i tallades i programem la velocitat 6 durant 10 segons.
5- Afegim la resta d'ingredients i reservem.
6- Netegem i pelem les patates i les pastanagues, les tallem a dauets i les coloquem a la part de dalt de la vaporera.
7- Coloquem la gerra i la vaporera a la seva posició i programem 110graus, potencia de calor 7, velocitat 1 durant 30 minuts.
8- Passat aquest temps, retirem la vaporera i deixem coure durant 8 minuts més a 120 graus, potencia de calor 8 i velocitat 1.servim les mandonguilles amb salsa i verdura al vapor.
Deixa un comentari