Mandonguilles amb pèsols i sèpia

Mandonguilles amb pèsols i sèpia

By 10 de maig de 2014

Una recepta de tota la vida que sempre ens fa quedar bé i es fa amb producte de la nostra terra. La meva mare m'ha ensenyat a fer-los d'aquesta manera i sempre he seguit aquesta recepta perquè és boníssima i pertany a la cuina tradicional de sempre.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 01h 30min

Ingredients

Instructions

Barregem  la carn picada amb pa remollat amb llet, all i julivert ben picat, l'ou, sal i pebre i un polsim de nou moscada. Un cop  tenim feta aquesta massa fem les pilotes i les enfarinem amb farina i les fregim en una paella amb oli calent.

En una cassola posem la sèpia i la ceba i ho deixem enrossir. A continuació afegim  el tomàquet i quan ja està sofregit hi tirem un raig de vi, aigua i ho deixem reduïr, aproximadament uns 15 minuts.

Un cop reduït,  afegim les mandonguilles i els pèsols i ho cobrim amb aigua. Mentre es va coent, fem una picada amb ametlles, 2 grans d'all escalivats, un parell de palets de pa i julivert. Per acabar, tirem la picada a la cassola i ho deixem fins que el pèsol sigui cuit i quedi ben tendre.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>