Mandonguilles amb pèsols i sèpia

Una recepta de tota la vida que sempre ens fa quedar bé i es fa amb producte de la nostra terra. La meva mare m'ha ensenyat a fer-los d'aquesta manera i sempre he seguit aquesta recepta perquè és boníssima i pertany a la cuina tradicional de sempre.
- Prep Time : 30 minutes
- Cook Time : 01h 30min
Ingredients
Instructions
Barregem la carn picada amb pa remollat amb llet, all i julivert ben picat, l'ou, sal i pebre i un polsim de nou moscada. Un cop tenim feta aquesta massa fem les pilotes i les enfarinem amb farina i les fregim en una paella amb oli calent.
En una cassola posem la sèpia i la ceba i ho deixem enrossir. A continuació afegim el tomàquet i quan ja està sofregit hi tirem un raig de vi, aigua i ho deixem reduïr, aproximadament uns 15 minuts.
Un cop reduït, afegim les mandonguilles i els pèsols i ho cobrim amb aigua. Mentre es va coent, fem una picada amb ametlles, 2 grans d'all escalivats, un parell de palets de pa i julivert. Per acabar, tirem la picada a la cassola i ho deixem fins que el pèsol sigui cuit i quedi ben tendre.
Deixa un comentari