Magdalenes ràpides

Magdalenes ràpides

By 15 de març de 2017

Ingredients

Instructions

  1. Escalfar el forn a 180 graus.
  2. Posar el sucre i la vainilla i pulveritzar 5 segons a velocitat 9.
  3. Afegir els ous 30 segons a velocitat 3.
  4. Posar la farina, el iogurt, l'oli i la sal i deixar un minut a velocitat 5.
  5. Per acabar, posar la levadura per la boca de la thermo en marca durant 15 senos a velocitat 5.
  6. Posar la massa en càpsules de paper i coure durant 20 minuts a 180 graus.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>