Magdalenes d’iogurt i lúcuma

- Prep Time : 45 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- ous - 3
- Lúcuma - 50 grams
- Panela - 100 grams
- Llet - 50 ml
- Oli - 190 ml
- Farina de reposteria - 130 grams
- Farina integral - 100 grams
- Mel - 1 cullerada
- Llevadura - 1 sobre
- Iogurt grec - 100 gr
- Virutes de xocolata
Instructions
- Posar la papallona, tirar els ous i el sucre, i programar 4 minuts a 37 graus, velocitat 3 i mig.
- Afegir la mel, programar 1 minut a Velocitat 3 i mig.
- Afegir la llet i programar 3 minuts a velocitat 3 i mig. A continuació l'oli durant 4 minuts a velocitat 3 i mig i per acabar el iogrut i deixar 4 minuts a velocitat 3 i mig.
- Afegir la farina amb la llevadura i programar 30 segons, a velocitat 3
- Posar les virutes de xocolata i barrejar.
- Tapar la massa amb paper film i deixar a la nevera durant 2 hores.
- Escalfar el forn a 250 graus i posar les magdalenes al forn durant uns 20 minuts a 210 graus.
Deixa un comentari