Magdalenes amb aroma d’anís

Magdalenes amb aroma d’anís

By 21 d'abril de 2020

Ingredients

Instructions

  1. Escalfar el forn a 180 graus.
  2. Posar la matafaluga i el sucre i pulveritzardurant 5 segons a velocitat 10.
  3. Afegir els ous i barrejar.
  4. Posar la farina, iogurt, oli i la sal i barrejar bé durant 5 minuts.
  5. Per acabar, posar la llevadura i tornar a barrejar .
  6. Només ens queda posar la massa en càpusules de paper i coure durant 20 minuts a 180 graus.
  7. Podem decorar amb una mica de sucre glass per sobre.

 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>