Lluç amb crema d'ametlles

Un peix exquisit per ocasions especials. La crema que acompanya el lluç és molt suau i queda molt amorosa.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 25 minutes
Ingredients
Instructions
- En una paella es posa oli; quan està ben calent s'hi fregeix la llesca de pa i es reserva.
- A continuación, es tallen a rodanxes fines les patates i es frieguen. Es col·loquen dins una font resistent al forn.
- S'arrebossa el lluç amb farina i es fregeix; un cop fregit es col·loca sobre les patates.
- En una paella petita es posa oli a calentar i es fregeix la ceba durant 8 minuts. Mentrestant, en un morter s'hi piquen els alls, el julivert, les ametlles i el pa fregit.
- A continuació es tira la picada a la paella on hi ha la ceba i s'afegeix el vi i l'aigua i sal. Es cou la salsa durant deu minuts.
- Per acabar, es tira la salsa per damunt el lluç i es cou a forn mig durant deu minuts.
Deixa un comentari