Lluç amb crema d’ametlles

Lluç amb crema d'ametlles

By 15 de juny de 2015

Un peix exquisit per ocasions especials. La crema que acompanya el lluç és molt suau i queda molt amorosa.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 25 minutes

Ingredients

Instructions

  1. En una paella es posa oli; quan està ben calent s'hi fregeix la llesca de pa i es reserva.
  2. A continuación, es tallen a rodanxes fines les patates i es frieguen. Es col·loquen dins una font resistent al forn.
  3. S'arrebossa el lluç amb farina i es fregeix; un cop fregit es col·loca sobre les patates.
  4. En una paella petita es posa oli a calentar i es fregeix la ceba durant 8 minuts. Mentrestant, en un morter s'hi piquen els alls, el julivert, les ametlles i el pa fregit.
  5. A continuació es tira la picada a la paella on hi ha la ceba i s'afegeix el vi i l'aigua i sal. Es cou la salsa durant deu minuts.
  6. Per acabar, es tira la salsa per damunt el lluç i es cou a forn mig durant deu minuts.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>