Lassanya

Lassanya

By 10 de maig de 2014

Recepta de llibre imprescindible de la thermomix amb algunes modificacions.

Ingredients

Instructions

  1. Posar al got la pastanaga, ceba i alfàbrega.  8 seg/Velocitat 7.
  2. Afegir oli i sofregir 10 minuts a 100/Velocitat 1.
  3. Incorporar la carn i 10 minuts/varoma/velocitat cullera. Abans de finalitzar posar el vi.
  4. Afegir tomàquet, sal i espècies. 25 minuts/varoma/velocitat cullera.
  5. Bullir les plaques de lassanya i posar una capa de carn i una de pasta fins acabar tots els ingredients.
  6. Preparar la beixamel, tirar a sobre i gratinar.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>