Lassanya

Recepta de llibre imprescindible de la thermomix amb algunes modificacions.
Ingredients
- Pastanaga - 50 grams
- Ceba - 125 grams
- Alfàbrega - 1 polsim
- oli d'oliva - 50 grams
- Carn picada mixte - 400 grams
- Vi - 50 grams
- Tomàquet triturat - 400 grams
- sal
- pebre
- Nou moscada
Instructions
- Posar al got la pastanaga, ceba i alfàbrega. 8 seg/Velocitat 7.
- Afegir oli i sofregir 10 minuts a 100/Velocitat 1.
- Incorporar la carn i 10 minuts/varoma/velocitat cullera. Abans de finalitzar posar el vi.
- Afegir tomàquet, sal i espècies. 25 minuts/varoma/velocitat cullera.
- Bullir les plaques de lassanya i posar una capa de carn i una de pasta fins acabar tots els ingredients.
- Preparar la beixamel, tirar a sobre i gratinar.
Deixa un comentari