Lassanya d’albergínia

Lassanya d’albergínia

By 7 de juny de 2015

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Talllem a rodanxes les albergínies i les coem a la planxa.
  2. Col·loquem una rodanxa d'albergínia, un tomàquet cherry a tallets, una capa de formatge i una altra d'albergínia i tornem a repetir l'operació. Ho cobrim amb formatge i orenga
  3. Ho coem al forn durant 15 minuts amb el gratinador.

Es poden fer més o menys capes, això va al gust de cadascú. Jo normalment faig 4 talls d'albergínia per unitat.

Es pot acompanyar amb uns cherrys i una mica d'enciam. Un plat exquisit i molt saludable.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>