Gambes arrebossades amb festucs

Gambes arrebossades amb festucs

By 23 d'octubre de 2015

Un aperitiu molt senzill però molt innovador que segur que sorprendrà als convidats. Es pot servir amb la salsa que més us agradi a l'hora d'acompanyar marisc; també es pot presentar en broquetes. i posar-ne un parell o tres. Això anirà al gust de cadascú. És un plat molt ric en potassi  ja que els festucs són un fruit sec molt saludable i molt recomanat pels nutricionistes.

  • Prep Time : 15 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Triturar els festucs fins aconseguir una farina no massa fina per poder arrebossar.
  2. Passar les gambes per ou batut i després arrebossar amb la farina de festucs.
  3. Fregir en una paella amb oli d'oliva i deixar reposar sobre un paper de cuina absorvent.
  4. Servir acompanyat amb salsa rosa o romesco.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>