Gambes arrebossades amb festucs

Un aperitiu molt senzill però molt innovador que segur que sorprendrà als convidats. Es pot servir amb la salsa que més us agradi a l'hora d'acompanyar marisc; també es pot presentar en broquetes. i posar-ne un parell o tres. Això anirà al gust de cadascú. És un plat molt ric en potassi ja que els festucs són un fruit sec molt saludable i molt recomanat pels nutricionistes.
- Prep Time : 15 minutes
Ingredients
- Gambes pelades - 12 unitats
- Ous - 1 unitat
- festucs - 100 grams
- oli d'oliva
- sal
Instructions
- Triturar els festucs fins aconseguir una farina no massa fina per poder arrebossar.
- Passar les gambes per ou batut i després arrebossar amb la farina de festucs.
- Fregir en una paella amb oli d'oliva i deixar reposar sobre un paper de cuina absorvent.
- Servir acompanyat amb salsa rosa o romesco.
Deixa un comentari