Flam de poma

Flam de poma

By 13 de maig de 2020

Ingredients

Instructions

1- Posar les pomes tallades a trossos a bullir en un pot amb una mica d'aigua. Retirar quan ja estiguin ben toves.

2- A continuació, aixafar les pomes bullides amb una forquilla.

3- Barrejar les pomes, els ous i la llet condensada fins tenir una massa homogènea.

4- Tirar la massa en pot de vidre i coure al forn al bany maria durant uns 20 minuts. Es pot posar caramel en els pots de vidre, això dependrà del gust de cadascú.

5- Abans de retirar, comprovar amb un escuradens si el flam ja està cuit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>