Filet Wellington

- Prep Time : 60 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Filet de llom - 2 unitats
- Pasta de full - 1 unitat
- Xampinyons - 1 llauna
- Ceba - 3 unitats grosses
- sucre - 50 grams
- Purè de patates
- Sal
- Pebre
- Vi blanc
- rovell d'ou
- Beicon - 10 llesques
Instructions
- Agafem el filet i el salpebrem, hi afegim herbes de Provença i el posem a la cassola a enrossir amb una mica d'oli i vi blanc.
- Agafem la ceba i la coem a foc molt lent amb una mica d'oli i sucre fins que arribi a caramelitzar-se.
- Un cop feta la ceba hi afegim els xampinyons i ho remenem durant una estona.
- Agafem la pasta de full, l'estirem amb un mica de farina, perquè no s'enganxi i la punxem. Tot seguit posem el beicon i una capa de ceba i xampinyons, a sobre el filet. Per acabar tornem a posar una capa de ceba i xampinyons i ho emboliquem tenint en compte que els costats queden ben tancats perquè sinó s'escaparia el farcit.
- S'acompanya amb purè de patata i una salsa de carn.
Deixa un comentari