Filet Wellington

Filet Wellington

By 4 d'octubre de 2015

  • Prep Time : 60 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Agafem  el filet i el salpebrem, hi afegim herbes de Provença i el posem a la cassola a enrossir amb una mica d'oli i vi blanc.
  2. Agafem la ceba i la coem a foc molt lent amb una mica d'oli i sucre fins que arribi a caramelitzar-se.
  3. Un cop feta la ceba hi afegim els xampinyons i ho remenem durant una estona.
  4. Agafem la pasta de full,  l'estirem amb un mica de farina, perquè  no s'enganxi i la punxem. Tot  seguit posem el beicon i una capa de ceba i xampinyons,  a sobre el filet. Per acabar tornem a posar una capa de ceba i xampinyons i ho emboliquem tenint en compte que els costats queden ben tancats perquè sinó s'escaparia el farcit.
  5. S'acompanya amb purè de patata i  una salsa de carn.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>