Caneló de pollastre i ceps

Ingredients
- Pollastre - 1 Kgr
- Ceba - 350 grams
- Alls - 2 grans
- Tomaquet vermell - 2 unitats
- Oli - 70 grams
- Ceps - 30 grams
- Conyac - 150 grams
- Foie - 90 grams
- Pasta lassanya fresca - 18 plaques
- Llorer
- Sal
- Pebre
- Salsa Bexamel
- Ceba - 100 grams
- Farina - 110 grams
- Llet - 900 grams
- Oli - 1 cullerada
- Mantega - 55 grams
- Pedro Ximenez - 70 grams
- Ceps en pols - 1 polsim
- Nou moscada
Instructions
1- Posar al got la ceba i els alls durant 2 segons a velocitat 4.
2- Afegir l'oli i sofregir durant 15 minuts, a velocitat cullera a 100 graus.
3- Afegir el pollastre trossejat, el llorer i el tomàquet i refogar uns 10 minuts a velocitat cullera a 100 graus.
4- Afegir el conyac i els ceps prèviament en remull. Cuinar durant 20 minut a velocitat cullera a 100 graus.
5- Afegir el foie, una mica de beixamel i trossejar durant 10 segons a velocitat 4. Anirà al gust de cadascú si la massa triturar més o menys la massa del caneló.
5- Muntar el caneló amb una placa de lassanya.
6- Afegir la beixamel i decorar amb pols de cep i una mica de formatge emmental.
Deixa un comentari