Caneló de pollastre i ceps

Caneló de pollastre i ceps

By 27 de juny de 2020

Ingredients

Instructions

1- Posar al got la ceba i els alls durant 2 segons a velocitat 4.

2- Afegir l'oli i sofregir durant 15 minuts, a velocitat cullera a 100 graus.

3- Afegir el pollastre trossejat, el llorer i el tomàquet i refogar uns 10 minuts a velocitat cullera a 100 graus.

4- Afegir el conyac i els ceps prèviament en remull. Cuinar durant 20 minut a velocitat cullera a 100 graus.

5- Afegir el foie, una mica de beixamel i trossejar durant 10 segons a velocitat 4.  Anirà al gust de cadascú si la massa triturar més o menys la massa del caneló.

5- Muntar el caneló amb una placa de lassanya.

6- Afegir la beixamel i decorar amb pols de cep i una mica de formatge emmental.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>