Fideus amb verdures i pollastre xinès

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 30 minutes
Ingredients
- Carbassó - 150 grams
- Pebrot Verd - 80 grams
- Ceba - 80 grams
- Pastanaga - 100 grams
- Pollastre - 100 grams
- Oli - 30 grams
- Salsa de soja - 50 ml
- Fideus xinesos - 100 grams
Instructions
- Posar 1 litre d'aigua a bullir amb sal i un raig d'oli. Quan bulli tirar els fideus, apagar el foc i deixar coure durant 4 minuts. Passar per aigua i deixar refredar.
- Posar les verdures a la thermomix i triturar durant 4 segons a velocitat 4. Afegir l'oli i deixar sofregir 12 minuts, varoma, gir al'esquerra i velocitat cullera.
- Tirar el pollastre i deixar 5 miuts, varoma, gir a l'esquerra i velocitat cullera.
- Posar els fideus en una cassola i afegir la salsa.
Deixa un comentari