Farcit de xai amb milfulls de patata

Farcit de xai amb milfulls de patata

By 26 de desembre de 2017

Ingredients

Instructions

  1. Demanar una cuixa de xai a la carnisseria i demanar que la farceixin  amb carn picada i beicon.
  2. Rostir la cuixa de xai amb 2 tomàquets, 2 cebes, una branca de canyella i fulles de romaní.
  3. Un cop la carn estigui ben rossa, tirar un raig de conyac i deixar coure durant un parell d'hores. Afegir aigua si durant la cocció la carn queda sense suc.
  4. Deixar refredar la carn durant hores.
  5. Tallar la carn a rodanxes i servir acompanyada del suc de la cocció,el milfulls de patata i bolets.

Milfulls de patata

  1. Tallar la patata a rodanxes i la ceba a trossets.
  2. En un motlle de silicona per fer madalenes posar una capa de patata, una mica de formatge parmesà i ceba i tornar a posar una capa de  patata. Un cop estigui el motlle ple tirar un raig de nata líquida i una mica de sal.
  3. Coure al forn durant 20 minuts a 180 graus. Els pastissets de patata han de quedar ben rossets i així són més cruixents.
  4. En una paella fregir els bolets amb all i julivert i fer servir d'acompanyament juntament amb el milfulls de patates.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>