Farcit de xai amb milfulls de patata

Ingredients
- Xai
- Carn picada
- Beicon
- Tomàquet
- Ceba - 3 unitats
- Patata - 5 unitats
- Ceba tallada - 100 grams
- Formatge emmental ratllat
- Oli
- Sal
- Nata líquida
- Sal
- Bolets - 1 pot
Instructions
- Demanar una cuixa de xai a la carnisseria i demanar que la farceixin amb carn picada i beicon.
- Rostir la cuixa de xai amb 2 tomàquets, 2 cebes, una branca de canyella i fulles de romaní.
- Un cop la carn estigui ben rossa, tirar un raig de conyac i deixar coure durant un parell d'hores. Afegir aigua si durant la cocció la carn queda sense suc.
- Deixar refredar la carn durant hores.
- Tallar la carn a rodanxes i servir acompanyada del suc de la cocció,el milfulls de patata i bolets.
Milfulls de patata
- Tallar la patata a rodanxes i la ceba a trossets.
- En un motlle de silicona per fer madalenes posar una capa de patata, una mica de formatge parmesà i ceba i tornar a posar una capa de patata. Un cop estigui el motlle ple tirar un raig de nata líquida i una mica de sal.
- Coure al forn durant 20 minuts a 180 graus. Els pastissets de patata han de quedar ben rossets i així són més cruixents.
- En una paella fregir els bolets amb all i julivert i fer servir d'acompanyament juntament amb el milfulls de patates.
Deixa un comentari