Farcellets d’espàrrecs

Farcellets d’espàrrecs

By 7 de març de 2015

DSC_0423

  • Prep Time : 25 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Tallem la pasta de full en forma de triangles. Depenent de la massa sortiran més o menys unitats per farcir. Aproximadament surten 8 triangles.
  2. Barregem en un bol els espàrrecs  cuits prèviament i tallats a trossos molt petits. Després afegim l'all tallat, el julivert picat i un pessic de pebre, l'ou sencer i el formatge a trossets. El formatge mozarella ha de ser l'anomenat bufala.
  3. Distribuïm la barreja anterior damunt dels triangles, tot col·locant una cullerada de farciment a prop de l'extrem més ample de cadascun. Enrotllem el triangle amb molt de compte començant per la part on hi ha el farciment. Acambem arquejant les puntes cap endins.
  4. Les col·loquem sobre una safata i les pintem amb el rovell d'ou.
  5. Escalfem el forn a 200 graus i els coem durant uns 20 minuts.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>