Farcellets d’espàrrecs

- Prep Time : 25 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Pasta de full - 1 paquet
- Espàrrecs - 1 paquet
- Formatge mozzarela - 1 paquet
- All - 1 gra
- rovell d'ou - 1 unitat
- Julivert - un branqueta
- pebre
- sal
Instructions
- Tallem la pasta de full en forma de triangles. Depenent de la massa sortiran més o menys unitats per farcir. Aproximadament surten 8 triangles.
- Barregem en un bol els espàrrecs cuits prèviament i tallats a trossos molt petits. Després afegim l'all tallat, el julivert picat i un pessic de pebre, l'ou sencer i el formatge a trossets. El formatge mozarella ha de ser l'anomenat bufala.
- Distribuïm la barreja anterior damunt dels triangles, tot col·locant una cullerada de farciment a prop de l'extrem més ample de cadascun. Enrotllem el triangle amb molt de compte començant per la part on hi ha el farciment. Acambem arquejant les puntes cap endins.
- Les col·loquem sobre una safata i les pintem amb el rovell d'ou.
- Escalfem el forn a 200 graus i els coem durant uns 20 minuts.
Deixa un comentari