Farcellets de pollastre

- Prep Time : 20 minutes
- Cook Time : 40 minutes
Ingredients
- Ceba - 2 unitats
- Poma golden - 1 unitat
- Petxugues - 10 unitats fines
- Sal
- Sèsam
- Oli
- Sucre
- Vinagreta de mòdena
Instructions
- Tallar la ceba i la poma a trossets petits.
- Fregir la ceba juntament amb la poma a foc molt lent i amb 2 cullerades de sucre morè. Deixar que la ceba es caramelitzi.
- Preparar les petxugues de pollastre. Han de ser molt primetes.
- Agafar les petxugues i farcir-les amb la ceba i la poma caramelitzada. Enrotllar les petxugues i tancar amb un escuradents.
- Fregir les petxugues a foc mig ; el pollastre ha de quedar ben cuit tant per dins com per fora.
- Retirar els escuradents dels farcellets i servir amb sèsam per sobre i un raig de vinagreta de mòdena.
Deixa un comentari