Farcellets de pollastre

Farcellets de pollastre

By 27 d'octubre de 2015

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 40 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Tallar la ceba i la poma a trossets petits.
  2. Fregir la ceba juntament amb la poma a foc molt lent i amb 2 cullerades de sucre morè. Deixar que la ceba es caramelitzi.
  3. Preparar les petxugues de pollastre. Han de ser molt primetes.
  4. Agafar les petxugues i farcir-les amb la ceba i la poma caramelitzada. Enrotllar les petxugues i tancar amb un escuradents.
  5. Fregir les petxugues a foc mig ; el pollastre ha de quedar ben cuit tant per dins com per fora.
  6. Retirar els escuradents dels farcellets i servir amb sèsam per sobre i un raig de vinagreta de mòdena.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>