Farcellets de filo amb verdures

Farcellets de filo amb verdures

By 20 de novembre de 2015

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar  3 fulls de pasta filo i pintar amb mantega les capes perquè s'hidratin i s'enganxin bé. Tallar 12 rectangles del tamany que més ens agradi.
  2. Posar a la paella una mica d'oli i coure a foc molt lent el porro, la ceba, els xampinyons i el beicon.
  3. Un cop fregit, afegir dues cullerades de llet i una de farina, i barrejar fins que quedi una massa homogènea.
  4. Farcir els rectangles de pasta filo amb aquesta pasta . Enrotllar els farcellets.
  5. Pintar els farcellets amb rovell d'ou i i tirar llavors de sèsam per sobre.
  6. Coure al forn durant 10 minuts a 180 graus.
  7. Servir acompanyat amb melmelada de tomàquet.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>