Farcellets de filo amb verdures

- Prep Time : 30 minutes
- Cook Time : 30 minutes
Ingredients
- Pasta filo - 1 paquet
- Porro - 2 unitats
- Beicon - 1 paquet
- Melmelada de tomàquet - 2 cullerades
- Ceba - 1 unitat grossa
- xampinyons laminats - una llauna petita
- Ous - 1 unitat
- Sèsam
Instructions
- Posar 3 fulls de pasta filo i pintar amb mantega les capes perquè s'hidratin i s'enganxin bé. Tallar 12 rectangles del tamany que més ens agradi.
- Posar a la paella una mica d'oli i coure a foc molt lent el porro, la ceba, els xampinyons i el beicon.
- Un cop fregit, afegir dues cullerades de llet i una de farina, i barrejar fins que quedi una massa homogènea.
- Farcir els rectangles de pasta filo amb aquesta pasta . Enrotllar els farcellets.
- Pintar els farcellets amb rovell d'ou i i tirar llavors de sèsam per sobre.
- Coure al forn durant 10 minuts a 180 graus.
- Servir acompanyat amb melmelada de tomàquet.
Deixa un comentari