Espirals amb beicon i espinacs

- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Espinaques - 500 grams
- Beicon - 100 grams
- Crema de llet - 125 ml
- Espirals - 200 grams
- Formatge parmesà - 25 grams
- Ceba - 1 unitat
- All - 2 grans
- Alfàbrega
Instructions
- Posar la ceba ratllada a sofregir. Un cop fregida hi afegim l'all, un polsim d'alfàbrega i el beicon i ho deixem uns minuts fins que quedir rosset.
- A continuació posar els espinacs prèviament bullits i ben escorreguts. Es barreja i es deixa un parell de minuts sofregint.
- Finalment afegir la crema de llet i remenar-ho tot.
- Posar els espirals en un plat i a continuació montar el plat amb la barreja d'espinacs i beicon.
- Per acabar tirar formatge parmesà en pols.
Deixa un comentari