Espirals amb beicon i espinacs

Espirals amb beicon i espinacs

By 27 de març de 2015

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Posar la ceba ratllada a sofregir. Un cop fregida hi afegim l'all, un polsim d'alfàbrega  i el beicon i ho deixem uns minuts fins que quedir rosset.
  2. A continuació posar els espinacs prèviament bullits i ben escorreguts. Es barreja i es deixa un parell de minuts sofregint.
  3. Finalment afegir la crema de llet i remenar-ho tot.
  4. Posar els espirals en un plat i a continuació montar el plat amb la barreja d'espinacs i beicon.
  5. Per acabar tirar formatge parmesà en pols.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>