Espinaques a la catalana

Aquests espinacs a la catalana són una adaptació de diferents receptes ; he intentat trobar una manera que agradi als més petits de la casa i puguin gaudir d'aquest plat tan bo i vitamínic.
- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 20 minutes
Ingredients
- Espinaques - 2 paquets
- Beicon - 1 paquet
- Ametlla laminada - 50 grams
- All - 2 grans
- Crema de llet - 1 pot petit
- Sal
Instructions
- Bullir les espinaques i escórrer fins que no tinguin gens d'aigua.
- Posar els dos grans d'all triturats a la paela i fregir fins que quedin ben daurats.
- A continuació posar l'ametlla laminada i fregir durant un minut fins que quedi ben rossa.
- Després posar el beicon i a continuació les espinaques i barrejar.
- Per acabar tirem la crema de llet i ho remenen durant un parell de minuts. Ja es pot servir.
- Si es vol es pot presentar amb una mica de formatge parmesà per sobre.
Deixa un comentari