Espinaques a la catalana

Espinaques a la catalana

By 11 d'octubre de 2015

Aquests espinacs a la catalana són una adaptació de diferents receptes ; he intentat trobar una manera que agradi als més petits de la casa i puguin gaudir d'aquest plat tan bo i vitamínic.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Bullir les espinaques i escórrer fins que no tinguin gens d'aigua.
  2. Posar els dos grans d'all triturats a la paela i fregir fins que quedin ben daurats.
  3. A continuació  posar l'ametlla laminada i fregir durant un minut fins que quedi ben rossa.
  4. Després posar el beicon i a continuació les espinaques i barrejar.
  5. Per acabar tirem la crema de llet i ho remenen durant un parell de minuts. Ja es pot servir.
  6. Si es vol es pot presentar  amb una mica de formatge parmesà per sobre.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>