Ensaimada

Ensaimada

By 27 de juliol de 2017

Ingredients

Instructions

  1. Agafem dos ous, els batem i a continuació tirem 70 grams d'ou a la thermomix. Afegim el sucre, l'aigua i ho deixem 15 segons a velocitat 5.
  2. Afegim la farina i programem 4 segons a velocitat 6. A continuació, ho amassem durant 6 minuts amb el got tancat i velocitat espiga.
  3. Programem 2 minuts, got tancat i velocitat espiga. Afegim la llevadura esmicolada per la boca de la thermomix.
  4. Incorporem l'oli i amassem durant 2 minuts, got tancat i velocitat espiga.
  5. Posem la massa en una superficie engrassada amb oli i la dividim en 10 parts.  Estirem cada porció tan fina com sigui possible, fent rectangles de 26 x 14 cm aproximadament. Pintem cada rectangle i ho enrotllem fent un cilindre. A continuació  estirem cada cilindre  i formem les ensaimades. Posem el final del cilindre per sota la massa perquè no es pugui desfer.
  6. POsem les ensaimades en una safata amb una separació entre elles, i les deixem reposar unes 10 hores.
  7. Calentem el forn a 180 graus. Posem les ensaimades prèviament humitejades i les coem durant 10-15 minuts.
  8. Per acabar, posem sucre glass quan encara estiguin calentes dins el forn.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>