Dorada al forn

Dorada al forn

By 1 de març de 2016

  • Prep Time : 15 minutes
  • Cook Time : 30 minutes

Ingredients

Instructions

  1. Demanar netejar  les dorades a la peixateria i preparar per coure al forn.
  2. En una paella sofregir la ceba a foc molt lent i a mitja cocció afegir  2 cullerades soperes de sucre morè. Deixar   coure a foc lent fins que la ceba quedi una mica caramelitzada.
  3. Agafar una safata apte per anar al forn i posar-hi la ceba fregida anteriorment intentant que quedi tot cobert.
  4. Salar les dorades i col·locar sobre la ceba. Fer uns talls a les dorades a la part superior per millorar la cocció. Tirar una mica de pebre.
  5. Tirar el vi blanc i l'aigua sobre les dorades, i a continuació el suc de la llimona.
  6. Posar el pa ratllat per sobre i una mica de mantega en forma de boletes.
  7. Posar al forn calentat prèviament  i deixar durant 30 minuts a 180 graus. Anar ruixant amb el peix amb el suc de la safata.
  8. Servir a la mateixa safata o bé fer filets i servir al plat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>