Dorada al forn

- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 30 minutes
Ingredients
- Dorada - 3 unitats
- Vi blanc - 1 got
- Aigua - 1/2 got
- Oli - 4 cullerades
- Pa Ratllat - 4 cullerades
- Llimona - 1 unitat gran
- Mantega
- Ceba - 2 unitats grans
- Sucre morè - 2 cullerades soperes
Instructions
- Demanar netejar les dorades a la peixateria i preparar per coure al forn.
- En una paella sofregir la ceba a foc molt lent i a mitja cocció afegir 2 cullerades soperes de sucre morè. Deixar coure a foc lent fins que la ceba quedi una mica caramelitzada.
- Agafar una safata apte per anar al forn i posar-hi la ceba fregida anteriorment intentant que quedi tot cobert.
- Salar les dorades i col·locar sobre la ceba. Fer uns talls a les dorades a la part superior per millorar la cocció. Tirar una mica de pebre.
- Tirar el vi blanc i l'aigua sobre les dorades, i a continuació el suc de la llimona.
- Posar el pa ratllat per sobre i una mica de mantega en forma de boletes.
- Posar al forn calentat prèviament i deixar durant 30 minuts a 180 graus. Anar ruixant amb el peix amb el suc de la safata.
- Servir a la mateixa safata o bé fer filets i servir al plat.
Deixa un comentari